Bestuur 3 – in ’t Veld’22

Daphne in 't Veld - voorzitter​​

Mijn naam is Daphne in ‘t Veld en ik ben kandidaat voorzitter van SCIO Studievereniging! Ik woon op dit moment nog in Hendrik-Ido-Ambacht, maar in de zomervakantie verhuis ik eindelijk naar Amsterdam. Aankomend studiejaar ben ik derdejaars student CLC en ga ik de tracks psychologie en taalwetenschap volgen. In mijn vrije tijd lees ik graag een (non-fictie) boek en sinds kort ben ik ook begonnen met schilderen. Daarnaast vind ik het leuk om spelletjes te doen, doe ik graag een drankje en kom ik eens in de zoveel tijd in een museum. Aankomend studiejaar ga ik mij inzetten voor SCIO omdat ik het belangrijk vind dat studeren véél meer is dan alleen maar met de neus in de boeken zitten. Onze studievereniging zorgt voor verbinding tussen CLC studenten en dit maakt het studeren zelf ook leuker! Ik hoop dan ook dat we aankomend studiejaar weer veel fysieke activiteiten kunnen organiseren en dat ik jullie allemaal tegenkom tijdens de borrels en andere activiteiten van SCIO. Als je me ziet, spreek me vooral even aan want ik wil jullie graag beter leren kennen!

Faith Nehizena - Secretaris

Hey, Ik ben Faith, aankomend secretaris van het bestuur 21/22. Ik ben 20 jaar en ga volgend jaar beginnen aan mijn derde CLC jaar. In mijn derde jaar wil ik me verder specialiseren in de taalwetenschap. Vooral de kant van de taalstoornissen, wat hopelijk ook mijn masterspecialisatie in Nijmegen wordt. Vorig jaar was ik al onderdeel van de onderwijSCIOmissie en organiseerden we activiteiten zoals SCIO in DUBIO en de Masteravond. Maar in de loop van het afgelopen jaar ben ik toch meer geïnteresseerd geraakt in het bestuur van SCIO. Dingen die ik leuk vind om te doen is muziek luisteren, netflixen, en puzzelen. Maar het liefst spreek ik af met vrienden of ga ik reizen, wat hopelijk snel weer naar het buitenland kan 🙂 . Ik kijk veel uit naar het komende bestuursjaar en tot snel!!!

Isa Smink - Penningmeester

Hoi! Ik ben Isa, aankomend 3e-jaars CLC’er en penningmeester van het derde bestuur van SCIO. Na inmiddels al meer dan een jaar thuis te hebben gezeten wil ik nog even alles uit m’n studententijd halen wat er in zit, en hoe kan dit nou beter dan in het bestuur van SCIO. Naast mijn studie, waarin ik de psychologie track doe, speel ik gitaar, doe ik aan yoga, en ben ik een fanatieke plantenmoeder. Verder ga ik af en toe longboarden, vind ik het leuk om te suppen, en is knutselen nog steeds een van mijn favoriete hobby’s. Ik heb zin om aankomend jaar in het bestuur te zitten en ik ben trots om hetgeen wat mijn voorgangers op hebben gebouwd voort te mogen zetten.

TEssa van Soldt - Commissaris media

Hii, ik ben Tessa, straks 3e jaars CLC en commissaris media van SCIO! Ik kom uit Den Haag, maar woon sinds dit jaar gezellig in Diemen met wat mede CLC-ers. Ik hou van muziek luisteren, naar van alles en nog wat, al zijn mn ergste fandom tijden wel geweest. Verder vind ik afspreken met vrienden super gezellig, en hou ik van reizen (wat een beetje jammer is de laatste tijd maar goed). Bij CLC heb ik de track psychologie gevolgd. Mensen en hun hersenen vind ik echt interessant! Komend jaar bestuurslid van SCIO zijn lijkt me heel gezellig en leerzaam, en na zo’n raar jaar kijk ik uit naar wat uitdaging en natuurlijk leuke activiteiten met jullie allemaal 🙂

Elke van der Kooij- Commissaris Extern

Hallo! Ik ben Elke, de commissaris extern van dit jaar bij Scio. Ik ben 20 jaar en dit wordt mijn tweede jaar bij CLC waar ik de taalwetenschappen track en muziekwetenschappen track ga doen. Naast goed kunnen drinken hou ik ook van muziek maken en schrijven. Dit jaar gaan we voor dubbel de gezelligheid en het afgelopen jaar goed inhalen. Ik kijk er erg naar uit jullie knappe koppies bij de borrels tegen te komen dus tot dan 🙂