Bestuur 4 – Koenen’23

Foto van Leon Koenen, voorzitter van Bestuur 4.

Leon Koenen - voorzitter

Ik ben Leon en ik ben de kandidaatsvoorzitter van SCIO 22/23. Ik ben 22 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het verre Friesland, maar nu woon ik inmiddels, na lang zoeken, alweer een jaartje in Diemen. Bij CLC heb ik voor de track KI gekozen, omdat ik merkte dat ik de bèta kant een beetje miste en omdat het me erg interessant leek om dit te combineren met taal. Naast CLC vind ik talen leren zelf dan ook erg leuk!Momenteel strijd ik nog dagelijks voor m’n streak Chinees op DuoLingo en ook zul je bij mij Franse en Italiaanse Donald Duckjes op de boekenplank zien liggen. ’s Zomers ben ik vaak te vinden in een hangmat met een bak koffie en een boek. Ook kayak ik graag dan een rondje op de Friese meren, maar in de winter doe ik dat natuurlijk wel op schaatsen! Verder speel ik af en toe nog wel eens piano en kijk ik zoals iedereen graag films en series. Better Call Saul is een echte aanrader. Laatste fun fact over mij: ik heb bijna altijd wel een plukje.

Jullie zien mij binnenkort vast wel eens op een borrel verschijnen en ik kijk erg uit naar komend jaar. We gaan er wat van maken!!

Foto van Sunailys Streedel, secretaris van Bestuur 4.

Sunailys Streedel - Secretaris

Mijn naam is Sunailys (Fonetisch: soenaailies) en ik mag mijzelf straks secretaris noemen van alweer het 4e (kandidaats)bestuur van SCIO. Hier kijk ik naar uit. Binnen CLC heb ik mij gespecialiseerd in de taalwetenschap. Hoe kan het dat jij begrijpt wat hier staat? En, in wat voor stem hoor jij dit bericht in jouw hoofd? Dat soort vragen vind ik interessant. Naast taalweetjes verzamelen, vind ik het ook leuk om talen te leren (ben nu bezig met Arabisch), te schrijven, muziek te maken, van hot naar her te fietsen en creatief bezig zijn in wat voor zin dan ook. Ik heb zin in de activiteiten die wij als bestuur gepland hebben staan en hoop jullie daar beter te leren kennen 🙂

Foto van Dewi Timman, penningmeester van Bestuur 4.

Dewi Timman - Penningmeester

Mijn naam is Dewi en ik ben kandidaat penningmeester. Je kent me misschien al van een van de commissies van SCIO waar ik de afgelopen jaren bij heb gezeten. Ik woon samen met wat andere CLC’ers in Diemen en aankomend jaar wordt alweer mijn 4e jaar van CLC. Naast CLC studeer ik ook nog Kunstmatige Intelligentie (KI), daar ga ik nu naar mijn 2e jaar. KI is dan ook meteen mijn specialisatie. Maar ik ben ook geïnteresseerd in andere vakgebieden, zoals logica en linguistics. Naast studeren doe ik ook nog andere dingen. Ik vind het leuk om te koken en bakken, je zal mij dan ook vaak in de keuken terug vinden. Dat is ook te zien in mijn bijbaantje: ik werk al 4 jaar bij een restaurant in de keuken. Maar spelletjes doen, afspreken met vrienden en reizen zijn ook allemaal leuk! Ik heb zin om dit jaar in het bestuur te zitten en hopelijk tot bij de activiteiten!

Foto van Joran Paap, PR van Bestuur 4.

Joran Paap - PR

Ik ben Joran, 23 jaar oud en ik ben de kandidaats-PR van SCIO Bestuur IV! Nog altijd woon ik in Den Helder. Zometeen zit ik in m’n derde jaar van de opleiding. Binnen CLC heb ik de Psychologie-track gekozen, waar ik een specifieke interesse heb gekregen in de hersenen: het brein in combinatie met gedrag fascineert me!

Vaak zul je me horen praten over muziek. Af en toe schrijf/produceer ik ook! Piano, gitaar, zang, beatbox… ik krijg er geen genoeg van. Laat vooral weten als je een keertje samen wil muzieken! Naast muziek houd ik me bezig met sporten, tv-series kijken en afspreken met vrienden.

Ik kijk uit naar wat komend jaar te bieden heeft!
Tot volgend jaar en voor nu: geniet van je vakantie!