Info

Op deze pagina vind je meer over wat SCIO voor jou als CLC’er kan betekenen, en handige tips voor je studietijd!

Wat doet scio?

SCIO organiseert borrels om de week een beetje te breken, en natuurlijk je mede-CLC’ers beter te leren kennen! We borrelen om de week op woensdag vanaf 18:00 bij Café de Gaeper, check de agenda/instagram om te zien wanneer de volgende is!

We hebben ook andere activiteiten, georganiseerd door de Beleveniscommissie, zoals een Kerst Kampvuur Borrel, of de karaoke-avond met studievereniging Helios!

We streven ernaar elk jaar op studiereis te gaan, dankzij onze Reiscommissie ging SCIO’s eerste echte studiereis in 2022 naar Budapest!

Daarnaast organiseren we studiegerelateerde activiteiten zoals onze Cognitie Café’s, waar een spreker uit een van onze vakgebieden over een onderzoek komt vertellen, onder het genot van een drankje in een café. Hartstikke interessant en gezellig!

Ook zijn we hier om je te helpen, daarom organiseren we samen met de opleiding SCIO in Dubio, zowel voor de specialisaties in je tweede jaar, als voor masters na je studie. Hier vertellen ouderejaars over hun ervaringen en kun je hen vragen stellen.

We willen je natuurlijk ook buiten deze activiteiten bijstaan tijdens je studie, dus je bent altijd welkom om ons een dm of Whatsappje te sturen als je vragen hebt over CLC of SCIO!

Tips

Wees bij de SCIO in Dubio edities! Je krijgt een goed beeld van de specialisatie vanuit het studentenperspectief, en je kunt vragen stellen aan ouderejaars.

Denk je er over na om naar het buitenland te gaan? Dit is het handigst in het eerste semester van je 3ejaar, maar begin op tijd met nadenken en plannen! Buitenland.uva.nl is een goede plek om te beginnen, naast het bespreken met je tutor.